Tanzania Kifaru

Tilboð

Tanzania Kifaru

DKK 100,00

Miðalsterkt, nøtir og sjokuláta

Hetta er Single Estate kaffi frá einum garði beint við NgoroNgoro slættan í Tanzania. Eitt klassiskt gott og reint kaffi. Spennandi fruktnótar aftanfyri tað klassiska, sum ger hetta kaffi spennandi.

Hetta kaffið egnar seg væl í til allar bryggihættir.

Man kann saktans brúka mjólk til hetta kaffið.

Hetta kaffið er reiðiliga handlað og atlit eru tikin til náttúru og umhvørvið!

Reinsa
Vís keypskurv

Vores egen farm

En af grundpillerne i Berry&Bean er naturligvis vores farm i Tanzania. Her har vi mulighed for at udvikle unikke kaffer, arbejde med alle detaljer i såvel dyrkning som efterbehandling af bønnerne og ikke mindst så har vi en enestående mulighed for at skabe udvikling i lokalsamfundet. Læs meget mere om farmen her

 

Når en tysker flytter ind med kvalitet
Har man været syd for den danske grænse og i de omkringliggende lande, er man nok stødt på en “Crema”. På de kanter er det en term for det vi ville kalde filterkaffe i Danmark. Stilen på en crema, og det er også tilfældet med vores KIFARU No5, er at det er en kaffe der er ristet til den mørke side, og som virkelig kan smages. Crema No5 udmæker sig især på følgende fronter:

  • Giver en virkelig kraftig filterkaffe, uden bitterhed
  • Er perfekt til fuldautomaternes “Filter-kaffe”
  • Lavet på vores AA/A bønner, hvilket giver rum til utrolig nuanceret smagsprofil
  • NB. Tidligere solgt som No*15

Vi passer på naturen
Vores farm ligger i noget af det mest fantastiske natur der findes på planeten. På kanten af krateret af NgoroNgoro sletten, er farmen omgivet af vild regnskov og et umådeligt rigt dyreliv. En sådan geografisk placering forpligter, og i bestræbelserne på at interagere mest konstruktivt med omgivelserne, er vi dels certificeret af Rainforrest Alliance, og arbejder kontinuerligt på at gøre driften så økologisk som muligt.